digitalni_marketing it centar

Digitalni Marketing Kurs se realizuje kao kompletna obuka i vodič kroz internet marketing danas.

O čemu ćete učiti?

Na kursu ćete steći neophodna znanja i veštine na koji način da koristite resurse i alate za planiranje i vođenje marketinških kampanja. Kako ne bi trošili vreme i novac na aktivnosti koje ne donose rezultate, saznaćete kako se pravilno postavlja makretinška strategija kroz rad na konkretnim primerima.

Šta dalje?

Sa ovim kursom postavljate dobar temelj za svoju dalju profesionalnu edukaciju kada je u pitanju digitalni marketing. Savladaćete veštine koje su potrebne kako biste bili što uspešniji u ovom poslu, upoznaćete se sa resursima i alatima koje je danas najbolje koristiti. Na kursu su obrađene najbitnije digitalne veštine i aktivnosti za 2021. godinu.

Cilj nam je da posle ovog kursa donesete odluku da se bavite ovim poslom, da steknete finansijsku nezavisnost i razvijete ili unapredite postojeći biznis, jer vam je za ovaj posao potreban samo računar, internet i znanje!

Ako Vam više odgovara rad u timu, posao internet marketinga lako možete obavljati u velikom broju firmi. Na taj način možete zauzeti sjajnu poziciju i biti konkurent kompanijama i preduzetnicima koji su među najprofitabilnijim u poslovnom svetu!

Mnogi su se prijavili i za Grafički Dizajn kurs.