IT Centar trenutno razvija 3 startup inovacije koje prete da prevaziđu uspeh samog IT Centra:

Chonky Loaf se može pohvaliti fantastičnim VR, AR, PC i mobilnim igrama koje se već igraju širom sveta.

Naše PC VR igre su dostupne igračima na Steam marketu, a mnoge promotivne VR aplikacije pomažu našim klijentima da povećaju prodaju ili da unaprede proces edukacije zaposlenih.

Naš gejming studio trenutno radi na velikom projektu razvoja pixelart PC igre Everholm koji već u startu privlači mnogo interesovanja budućih igrača.

www.chonkyloaf.com

OneView razvija sistem za daljinsko upravljanje reklamnim LED displejima u prodajnim i uslužnim objektima. To je sistem koji omogućava bolju prodaju i informisanje kupaca na različitim mestima u isto vreme.

Na jedinstven način kombinujemo prikazivanje reklama, kajrona i korisnih informacija na jednom displeju.
Pružamo mogućnost personalizovanja prezentacija kroz Facebook, Instagram i TikTok dodatke, kao i pružanje dodatnih informacija poput vremenske prognoze i kursne liste.

www.oneview.rs

CANANDI se bavi razvojem IoT (Internet of Things) sistema za praćenje pasa u lovu.

CANANDI dog je inovativni proizvod koji omogućava lovcima da uz pomoć aplikacije na mobilnom telefonu i GPS ogrlice prate svog psa tokom lova i znaju njegove tačne koordinate. Ova aplikacija takođe omogućava povezivanje u lovačke grupe i deljenje informacija od značaja.

Proizvod CANANDI Wild je razvijen za praćenje divljih životinja i omogućava naprednije istraživanje o njihovom ponašanju, migracijama i navikama.

www.canandi.com

Ovo je tek početak!

IT Centar se ne zaustavlja na ovome. Puno je ideja koje čekaju svoj red na realizaciju. U timove dolaze mlade snage pune dobre energije i inicijative za razvijanje novih i inovativnih stvari. Proizvodi na kojima se već radi se svakodnevno usavršavaju i ostavljaju svoju konkurenciju daleko iza sebe.