Najefikasniji kurs je onaj koji je prilagođen vašim zahtevima!

U vreme kada se biznis razvija neverovatnom brzinom, stručnjaci moraju vrlo brzo da se prilagođavaju zahtevima kompanija koje trendovi novih tehnologija diktiraju. Prilagođeni kursevi omogućavaju zaposlenima da brzo nauče i prilagode svoje znanje i veštine novim zahtevima i na taj način da napreduju bez osećaja pritiska.

Sve je više kompanija koje se fokusiraju na biznis, a sektor edukacije prepuštaju kvalifikovanim profesionalcima koji mogu da prate i prilagode nove tehnologije njihovim zahtevima. 

Prilagođeni kursevi su u potpunosti skrojeni zahtevima klijenta i imaju za cilj brzu i konkretnu obuku zaposlenih bez dugog odsustva. Ovaj vid edukacije osigurava da je sadržaj kursa upravo ono što vam je potrebno da biste postigli ciljeve koje ste postavili svojim zaposlenima i vašoj kompaniji. Ovakav pristup učenja danas u svetu, gde je zaista „vreme=novac“, predstavlja najpametnije utrošeni novac za kompaniju.

Standardni kursevi imaju opširnije programe, pa zaposleni moraju trošiti energiju i vreme kako bi pronašli deo koji im je potreban, koji žele da usavrše da bi bili efikasniji na poslu, dok su prilagođeni kursevi dizajnirani prema potrebama zaposlenih i vrednostima organizacije. Često i sami zaposleni aktivno učestvuju u predlozima i doprinose strukturi kursa, što ih kasnije motiviše da na kursu budu efikasniji i to vreme iskoriste na pravi način. Veća vrednost prilagođenog kursa od standardog je nemerljiva za svaku kompaniju koja ima posebne izazove koji utiču na njeno poslovanje. 

Kontaktirajte nas i zakažite sastanak

Profesionalci iz IT Centra koji se bave edukacijom preko 15 godina konstantno prate trendove razvoja tehnologija i spremni su na vaš zahtev da započnu saradnju sa organizacijom kako bi bolje razumeli vaše potrebe, čuli vaše ciljeve, a zatim kreirali kurs koji će odgovarati vašim zahtevima. Na ovaj način prvi benefit koji se vidi je poboljšana efikasnost. Drugi benefit nakon poboljšane efikasnosti je znatno veća produktivnost u radu što je i konačni cilj edukacije. Mi dizajniramo najbolja rešenja u skladu sa vašim ciljevima.