Predstavljamo vam trening Agilni Start. Ovaj trening namenjen je svima koji su zainteresovani da sistematično sagledaju mogućnosti primene agilnih metodologija, odnosno naprave prvi korak u edukaciji i nedvosmisleno procene da li je to ono što im treba. Takođe, namenjen je svima koji se spremaju za agilnu transformaciju, posebno kompanijama koje očekuju krupne promene u pravcu agilnog razvoja.

AGILNI START ZA USPEŠNU KARIJERU!

Ovaj kurs je odlična priprema za sve zaposlene u svim organizacijama bez obzira na industriju iz koje dolaze i bez obzira na to da li će biti direktno uključeni u promene. Odlična je prilika i za sve ljude koji bi želeli da se prekvalifikuju kako bi mogli da konkurišu za bolje, dinamičnije poslove. A može dobro doći i timovima koji primmenjuju agilne metodologije u radu ali koji nisu imali formalnu obuku ili neko vreme nisu aktivni a hteli bi da sistematizuju ili osveže znanje.
Potražnja za agilnim poslovima svih vrsta raste, a isto tako raste i potreba za tim da se bolje objasni o čemu se tačno radi. Naime, agilna zanimanja su sasvim nova, i neretko izazivaju zbunjenost i znatiželju, međutim nedovoljnu da bi se ljudi upustili u skupe, dvodnevne sertifikovane kurseve Scrum Alliance.
Zato smo odlučili da vam ponudimo pristupačan, jednodnevni kurs koji će vam pomoći da steknete upotrebljivo znanje, i da sagledate da li želite da nastavite dalje putem agilne karijere. Ako se odlučite da nastavite putem agilne transformacije, kao učesnici naših kurseva računajte na to da ćemo se starati o vašoj karijernoj putanji.