Softverska rešenja, IoT rešenja, IT Edukacija i sertifikacija

Kompaniju su 2006. godine osnovali profesori strukovnih studija sa preduzetničkim duhom, koji kroz intenzivnu saradnju nauke i privrede čine transfer tehnologije realnim.

Okupili smo izuzetan tim iskusnih predavača da vas vodi kroz proces edukacije i sertifikacije. Ponudu i program treninga stalno ažuriramo i formiramo na osnovu potreba tržišta i interesovanja polaznika. Trening centar je uvek tehnički najnaprednije opremljen jer nam je prioritet sprovođenje svih aktuelnih treninga u prijatnom i modernom ambijentu.

IT Centar svojim klijentima, nudi veliki broj hardverskih i softverskih rešenja – veb, mobilnih i aplikacija za smart TV, interaktivne veb portale, onlajn prodavnice i sisteme za upravljanje sadržajem, kao i projektovanje i razvoj IoT pametnih uređaja.

Kontaktirajte nas ukoliko želite da postavite nove granice u vašoj industriji. Možete pogledati šta smo do sada uradili ali smo sigurni da će vaš projekat izgledati potpuno drugačije.

Ponosni smo na naša partnerstva. Registrovani smo partner kompanije Rakuten Viber za izradu Viber chat botova, zvanični vendor softverskih usluga kompanija Samsung i Philip Morris. 

3 uspešne startup inovacije – dobitnici Fonda za inovacionu delatnost i STARTECH fonda.

 

 

Fotografije

IT Centar se nalazi u mirnom delu centra grada. Poseduje 3 komforne i klimatizovane učionice koje predstavljaju idealno mesto za rad. Svim kandidatima je obezbeđen prostor za odmor i relaksaciju u kome mogu konzumirati osvežavajuće napitke besplatno.