IT Centar – Partner Konferencije Digital 2022

Bili smo jedan od partnera na Digital 2022, regionalnoj konferenciji o trendovima u telekomunikacijama i medijima koja se održala 15. i 16. septembra u hotelu Metropol Palace u Beogradu. Za tu priliku smo kreirali Viber chatbot preko koga su svi učesnici mogli da se informišu o programu same konferencije, odgovore na ankete organizatora i postavljaju pitanja panelistima. 

Konferencija postoji od 2014. godine i na jednom mestu okuplja tržišne lidere, poznavaoce telekomunikacija i svih vrsta medija kao i sve čelne ljude industrija koje pokreću privredu u Srbiji. Bila nam je čast da budemo deo događaja od ovako velikog značaja i biće nam drago da i u budućnosti sarađujemo.

Viber chatbot je naš novi projekat na koji smo jako ponosni. Kao zvanični Viber for Busines partner od poverenja, u mogućnosti smo da našim klijentima izradimo chatbot po njihovim potrebama, za svaku priliku: jednokratno, za potrebe nekog događaja, kao prezentaciju proizvoda i usluga ili konstantno informisanje klijenata o novinama u biznisu. 

Promovišite se i informišite svoju ciljnu grupu preko Viber aplikacije! Viber Chatbot je najbolji način da ostvarite prisniji kontakt s ciljnom grupom i komunicirate s korisnicima preko aplikacije na kojoj su najaktivniji. Zauzvrat dobijate veću vidljivost i daleko veći efekat u odnosu na već poznate kanale oglašavanja.