kurs-programiranja it centar nis

Najtraženiji kurs web programiranja u Srbiji!

PHP kurs web programiranja je namenjen početnicima i Web dizajnerima koji žele da dobiju ili unaprede svoje znanje iz programiranja. Podatak da je PHP instaliran na preko 244+ miliona internet sajtova i na preko milion servera, svrstava PHP u najtraženije script programske jezike. Očekivanja su da će se u narednih nekoliko godina potražnja za PHP programerima udvostručiti, obzirom da ogroman broj kompanija prelazi sa tradicionalnog načina poslovanja na poslovanje putem Interneta.

PHP je besplatan script jezik!

Kompanije na taj način ne samo da smanjuju troškove poslovanja već i povećavaju klijentelu, a PHP kao besplatan script jezik koji je podržan na svim platformama se nudi kao najfleksibilnije i najekonomičnije rešenje. Na osnovu navedenih statističkih podataka, IT Centar želi svojim polaznicima da kroz kurs online shop aplikacije steknu praktično znanje koje će vrlo brzo moći i da unovče. Mnogi su krenuli sa kupovinom knjiga ili učili iz tutorijala ali mi naš PHP kurs zasnivamo na praktičnom radu koja vam može doneti zaradu odmah. Svakoj firmi koja se bavi nekom vrstom prodaje biće potrebna online shop aplikacija, tako da je tržište neograničeno a samim tim i vaša zarada.

TOP 5 vrhunskih web stranica koriste PHP:

Najveći internet brendovi, kao što su Facebook, ProProfs, Technorati, Yahoo i Flickr pokreće PHP!

Polaznici ove obuke će raditi na projektu kreiranja online shop aplikacije. Projekat integriše php programiranje, My SQL bazu podataka, Java Script i Web Design HTML i CSS. Nakon obuke ćete imati konkretan i ozbiljan projekat iza sebe koji će ujedno biti i vaša referenca u CV-u, kao i jaku osnovu za samostalan rad i konstantni napredak.