wordpress woocommerce it centar

WordPress je danas najpopularniji CMS koji pokreće preko 30% sajtova na svetu i njegova platforma predstavlja jedno od najfleksibilnijih rešenja otvorenog tipa koje se konstantno ažurira od strane WP zajednice. Trenutno je platforma zastupljena na 50% tržišnog udela. Koristeći WP možemo napraviti unikatne i veoma komplekse sajtove bilo koje namene.  

Na ovom kursu ćete naučiti sve što je potrebno da znate za uspešno kreiranje, upravljanje i održavanje svoj WordPress sajta. Počećemo od osnovnih pojmova i instalacije WordPress-a, a zatim ćemo se fokusirati na kreiranje stranica i objava, dodavanje multimedijalnog sadržaja, upravljanje komentarima i dodacima (plugins), kao i optimizaciju sajta za pretraživače (SEO).

Uplovite u svet WordPress-a jednostavno i efikasno uz naš kurs! Naučićete sve što je potrebno da postanete kvalitetan WordPress developer i da stvorite sajtove koji će privući pažnju i doneti rezultate vašim klijentima. Učenjem kroz projektni rad, imaćete priliku da steknete praktično iskustvo i da izgradite portfolio projekata koje možete predstaviti potencijalnim poslodavcima ili klijentima. 

Pripremite se za uspešnu karijeru u industriji web developmenta!